Aktuelno

Tuzla: Završen Međunarodni sajam Remedium

Tuzla: Završen Međunarodni sajam Remedium

Juni 7th, 2016
Vijesti

Međunarodni sajam medicine Remedium Tuzla – 2016., pod sloganom “ Inovacije I trendovi u modernoj medicine “ jedna od najznačajnijih manifestacija iz oblasti medicine I farmacije, održan 03. i 04. Juna / lipnja 2016. godine u Tuzli.

Kao I predhodnih godina ova sajamska manifestacija omogućila je razmjenu stručnih iskustava koja su popraćena prezentacijom zdravstvenih kapaciteta i mogućnosti približavanja istih javnosti. Bila je to prilika da se predstave dostignuća i inovacija iz oblasti medicine, prezentiraju novi proizvodi, tehnike, metode i usluge farmaceutskih proizvoda, opreme i sredstava, kao i informacione tehnike.

Cilj organizacije Međunarodnog sajma medicine Remedium je okupiti sve renomirane proizvođače i distributere lijekova, opreme i potrošnog materijala zajedno sa svim entiteskim i kantonalnim ministrima, direktorima svih Zdravstvenih osiguranja, te većih zdravstvenih institucija na nivou države. Ovakvo okupljanje industrije i ljudi, koji su odgovorni za finansiranje nabavki, omogućit će lakše i brže predstavljanje novih tokova i novih tehnologija, te olakšati komunikaciju pri budućim nabavkama.

AKCIJATV preporuka

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *