Aktuelno

Otvoren sajam “Energa 2016”

Juni 7th, 2016 | by admin
Otvoren sajam “Energa 2016”
Vijesti
0

U Tuzli je danas svečano otvoren šesti po redu specijalizirani sajam Energa 2016, regionalno prepoznatljiv događaj koji objedinjuje specijalizirani sajam energetike i konferencijsko-prezentacijske sadržaje, a na kojem su učešće uzeli izlagači iz deset evropskih zemalja, dok je zemlja partner Republika Češka.

-Interes svih učesnika sajma dokaz je da je energetski sektor u BiH dobar za uspostavljanje dugoročnih poslovnih veza sa lokalnim partnerima. Nadam se da će sve aktivnosti tokom sajma, kao i prisustvo svih vas, postati još jedan impuls za pojačanje poslovnih veza između kompanija te da će svaka kompanija iskoristiti ovu priliku, kazao je u svom pozdravnom govoru Mirsad Jašarspahić, predsjednik Privredne/Gospodarske komore FBiH, ujedno i predsjednik Organizacionog odbora Sajma.

Partnera ovogodišnje Energe Republiku Češku predstavlja skoro 20 čeških firmi čije je interesovanje za učešće na Sajmu dokaz da ove firme u svojim strategijama bh. tržištu pridaju veliki značaj, te su zainteresovane za uspostavljanje poslovnih odnosa.

AKCIJATV preporuka

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *