Aktuelno

Promocija pete knjige autorice Anđelke Spasojević

August 15th, 2016 | by admin
Promocija pete knjige autorice Anđelke Spasojević
Vijesti
2

U domaćinskoj i opuštenoj atmosferi 13. avgusta 2016. godine održana je promocija pete knjige autorice Anđelke Spasojević. Na promociji su govorili recenzenti Mihad Sakić, prof. i Mevlida Iljazagić, književnica. U uvodnom dijelu autorica je posjetiocima ukratko ispričala svoju životnu priču i kako je krenula sa pisanjem pjesama. Najavila je i svoju novu knjigu koja je u pripremi. Upućene su pozitivne kritike na račun izdavača KUD ‘Gajret’ Puračić, a autorica je posebno istakla saradnju i pomoć od strane Grupe Lucido. Nakon uvodnog dijela gosti su pažljivo slušali stihove koji su u ovom prirodnom ambijentu imali poseban uticaj na posjetioce. Posjetioci su mogli tokom promocije ubrati i koju šljivu ili krušku koju je Anđelka uzgojila na svom imanju.

Nakon zvaničnog dijela promocije gosti su se uz dobro raspoloženje i smijeh družili sa autoricom i uživali u gostoprimstvu koje je karakteristično za ove krajeve. Promocija Anđelike knjige je pored kulturnog imala i turistički značaj jer je posjetiocima, koji su došli čak iz inostranstva, predstavljena i narodna nošnja, gastro ponuda i običaji ovog podneblja.

AKCIJATV preporuka

2 Comments

  1. Честитам госпођи Анђелки Спасојевић на још једном лепом успеху и песничкој збирци…

  2. Anubis says:

    I to – ćeeeril'com!!! Leeepo, bogami, leee po 😀 … btw, namirila se Wila na Hallila … kakav “Pesnik” takav i k ritiko man …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *