Aktuelno

INFORMACIJA O ULAZNICAMA ZA UTAKMICU GRČKA-BIH

Oktobar 25th, 2016 | by admin
INFORMACIJA O ULAZNICAMA ZA UTAKMICU GRČKA-BIH
Zabava
0

Shodno dogovoru Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i Fudbalske asocijacije Grčke, kao i definisanim pravilima koja se odnose na apliciranje  za kupovinu ulaznica za narednu utakmicu naše reprezentacije u  kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018.,  Grčka – Bosna i Hercegovina, u Atini 13.11.2016. godine, ovim putem želimo vjerne navijače  upoznati sa sljedećim informacijama i procedurama:

Za navijače BiH rezervisano je 1.750 ulaznica, a cijena jedne ulaznice je 10 EURA. Fudbalska asocijacija  Grčke neće vršiti prodaju ulaznica za navijače BiH, te je NS/FS BiH ovlašten i nadležan za ovu aktivnost.

Zainteresovani pojedinci i organizovane grupe mogu aplicirati za odgovarajući broj ulaznica, najkasnije do 01.11.2016. godine do 24,00 sata, putem e-mail adrese: ticketinggrcka@nsbih.ba

Svaki pojedinac može aplicirati za najviše pet ulaznica, uz dostavljanje fotokopije  svog  identifikacionog dokumenta (pasoša) i adrese prebivališta, te spiska navijača/putnika sa datumom rođenja, brojem pasoša i adresom prebivališta.

Organizovana grupa može aplicirati za više od pet ulaznica, s tim što treba dostaviti fotokopiju identifikacionog dokumenta (pasoša)  predstavnika grupe, sa  adresom prebivališta, te spisak svih navijača/putnika sa datumom rođenja, brojem pasoša i mjestom prebivališta, te informacijama o načinu putovanja i eventualnom smještaju u Grčkoj.

Nadležna služba NS/FS BiH će razmotriti sve aplikacije do 04.11.2016.godine, kada će započeti prodaja ulaznica. Pojedinci i grupe čija aplikacija bude prihvaćena biće o tome blagovremeno obaviješteni.

U skladu sa odobrenim aplikacijama, prodaja ulaznica će biti realizovana neposredno na blagajni NS/FS BiH, ili dostavljanjem na adresu, uz naknadu troškova pošte na račun aplikanta. NS/FS BiH će razmotriti i eventualnu  mogućnost preuzimanja ulaznica  i u Atini, na dan utakmice.

Kontakt  osoba NS/FS BiH je Dženita Sijamić, broj tel: 033/276-689, (email: ticketinggrcka@nsbih.ba)

Sve dodatne relevantne informacije vezano za ulaznice biće blagovremeno objavljene putem oficijelne web stranice NS/FS BiH: nfsbih.ba

AKCIJATV preporuka

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *