Aktuelno

Akcija Online medijski partner 10. Festivala sevdalinke TK

Decembar 20th, 2017 | by admin
Akcija Online medijski partner 10. Festivala sevdalinke TK
Vijesti
0

Akcija Online u Tuzli potpisala ugovor o medijskom praćenju 10. Festivala sevdalinke TK koji će se desiti u martu naredne godine. 

“Akcija Online i MIRTV HD Europa promovišu istinske vrijednosti naže države, a sevdah je temelj naše države. Drago mi je da Tuzla postaje centar sevdaha i da će Akcija Online u martu naredne godine prenijeti slikom ovaj iznimno važan događaj. Naša kompletna tv mreža prenosit će koncert i sve prateće događaje, tako da će gledatelji koji nas prate putem satelita, kablovskih i iptv mreža širom planete uživati u sevdahu”, rekao je Mirsad Hadžić vlasnik Akcija Online Tuzla.

Organizatori najavljuju niz događaja prije i tokom festivala. Tokom januara biti će održan simpozij na temu nominacija sevdalinke za upis na reprezentativnu listu nematerijalnog kulturnog naslijeđa, dok će u februaru biti upriličena promocija knjige i DVD sa 9. izdanja festivala Sevdalinko u srcu te nosim.

“Drago nam je da imamo podršku domaćih medija koji će na najbolji način promovisati festival. Zahvaljujem se kompletnoj Primera TV mreži koja broji preko deset tv kanala i koja svojim signalom pokriva svaki dio naše planete. Akcija Online nas je pratila i proteklih godina, te je svojom medijskom pažnjom dala veliki doprinos u promociji naših aktivnosti.”, izjavio je Dejan Milkunić član organizacionog odbora.

Simbolično je i to da je Akcija Online potpisala ugovor o medijskom praćenju sa rednim brojem 1. 

 

 

AKCIJATV preporuka

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

ga('create', 'UA-78959170-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');