Aktuelno

Poljice: Sretan Dan nezavisnosti Bosno i Hercegovino

Mart 1st, 2018 | by admin
Poljice: Sretan Dan nezavisnosti Bosno i Hercegovino
Vijesti
0

U Poljicu je na poseban način obilježen Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine. Nakon višegodišnjeg ignorisanja ovog praznika, demobilisani borci 4. brdskog bataljona sa udruženjem mladih iz  Poljica uz finansijsku i medijsku podršku našeg medija, Poljicu vratili duh države.

Na manifestaciji posebna pažnja posvećena je borcima, a organizacioni odbor nije dozvolio uplitanje politike. Prva mjesta u domu kulture u Poljicu bila su rezervisana za borce koji su uzeli učešće u programu, dok je drugi red bio predviđen za zvanice.

Borci su tokom dvosatnog programa prepričavali svoje ratne priče, dok su mladi Poljica sa podijuma poslali poruku mira. Tokom programa pjevala se sevdalinka, čuli su se recitali, te se širio zvuk harmonike.

Snimak manifestacije iz Poljica možete gledati večeras na MIRTV HD Europa od 18 sati. Gledatelji MIRTV HD Europa mogu pratiti putem satelita YAHSAT 52,5 11843 V 27500 3/4 HD, te putem kablovskih i iptv sistema poput AVAX NET LUKAVAC, MAXTV BRČKO, DIGITAL DOO BANJALUKA, FORMEA VISOKO, PRIMERA TV NETWORK, NETTVPLUS EUROPA, FASTV AMERIKA, GSS MEDIA AUSTRIJA, GO4YOU TELEKOM SRBIJE. Ukoliko Vaš operater nema u ponudi MIRTV HD Europa preporučujemo da ga promjenite sa jednim od gore navedenih. GLEDAJTE DOMAĆE!

 

youtube play

 

AKCIJATV preporuka

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

ga('create', 'UA-78959170-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');